Kies onze Volkswagen E-Golf!

WIJ HEBBEN NOG DIVERSE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN!

DIRECT LEVERBAAR!

De nieuwe e-Golf maakt elektrisch rijden aantrekkelijker dan ooit. De uitmuntende bouwkwaliteit, luxe uitrusting met veel opties en de actieradius vormen samen een zeer aantrekkelijk totaalpakket.

Met de Volkswagen e-Golf rijdt u een elektrische auto in stijl.

0
Topsnelheid
0
0 - 100 (S)
0
Actieradius
0
Nog beschikbaar

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden?

Elektrisch rijden heeft verschillende voordelen, voor het milieu én voor jou. Zo stoot een elektrische auto geen CO2 en stikstof uit tijdens het rijden, wat een stuk schoner en duurzamer is. Maar ook voor je portemonnee kan een elektrische auto voordelig zijn. Zo maak je als eigenaar van een elektrische auto gebruik van verschillende fiscale voordelen én heb je te maken met lagere onderhoudskosten.

Enthousiast geworden over de elektrisch rijden?

Ook voor bijvoorbeeld een E-Golf geldt dat als u vandaag bestelt u morgen kunt rijden. Wij hebben er zelfs een aantal direct leverbaar!

Ook hiervoor geldt, wij regelen het…

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE?


Waarom elektrisch rijden?

  • Zuinig en milieubewust autorijden
  • Geen BPM en wegenbelasting
  • Voor zakelijke rijders: slechts 4% bijtelling

Hoewel de aanschafkosten van een elektrische auto op dit moment nog hoger zijn dan bij een reguliere brandstofauto, bespaar je met elektrisch rijden op andere vlakken. Zo profiteer je van veel belastingvoordeel, minder bijtelling en minder onderhoudskosten. Ook betaal je geen wegenbelasting en BPM.

Elektrisch rijden is de groenste manier om te autorijden. Bij het rijden stoten elektrische auto’s geen CO2 of stikstof uit. Veel onderdelen van elektrische auto’s kunnen hergebruikt of gerecycled worden. Ook tijdens de productie wordt er al rekening gehouden met de uitstoot. 

Bij een elektrische auto vind je veel minder bewegende onderdelen dan bij een verbrandingsmotor. Er is geen versnellingsbak en je rijdt dus altijd met een automaat. Je accelereert snel en traploos vanuit stilstand.